2016-09-02 ShowCase Judith & Keyi

Kasteel De Hoge Weerth, Maastricht.

Ik moet het hier even toegeven: ik heb er lang uitgekeken naar de bruiloft van Judith & Keyi. In het voorjaar hadden we al een geslaagde pre-wedding shoot in Vlissingen gemaakt, en de resultaten waren ZO veel belovend dat ik niet konden wachten om hen weer voor de lens te krijgen later in september.

September is erg geliefde trouwmaand geworden en door de klimaatverandering, wordt de zomer steeds uitgerekt tot later in het najaar. Je ziet het overal op de foto’s wat een prachtige weer ze hadden bij Kasteel De Hoge Weerth. Naast Judith & Keyi, het mooie aan deze bruiloft was het manier waar op de dagindeling is gepland- met veel rust en alles op één locatie. Heerlijk! Ook bijzonder aan deze bruiloft was de kaarsjes moment tijdens de plechtigheid: iedereen kon een eigen kaarsje aansteken als symbool van steun aan het huwelijk van het Judith en Keyi. Later op de dag zijn ze met zijn allen buiten tussen de bomen gaan dineren, en het weer bleef tot aan het einde van het avond meewerken. Ik vond het heel gaaf om er bij te mogen zijn en zo’n belangrijke dag voor jullie en je familie te mogen vastleggen!

Comments

comments

Follow me on PinterestPin this image
R e c e n t   P o s t s