Bruiloft van de week- Ruth & Joost!

Op 15 juni was het zover: Joost en Ruth gaan trouwen. Dat werd vroeg opstaan, zeg, want de dag was vrij vol gepland en om 07.45 stonden we aan de deur met tassen en koffers in hand. De meest zonnige weer kregen we helaas niet, tenminste, niet overdag, maar gezien de omstandigheden viel het allemaal reuze mee. Alleen bij het vertrek uit het Mare Kerk moest het wel even hard plensen, maar voor de rest konden we ons lekker bezig houden met de dag te vieren zoals het hoorde. Het oude stadhuis in het centrum van Leiden, en daarna de kerk, met als afsluiter een knallende feestje bj de Poort van Leiden.
Meestal heb ik zeer weinig last van regen en al was het enigszins nat overdag, dan hoop je dat je bruidspaar het goed overweg met elkaar kan- klinkt misschien gek- maar soms gaat dat niet zomaar vanzelf. Dat vond ik nou heel erg leuk bij deze twee: ze konden de geregel prima loslaten en lekker samen uitwaaien in de oude centrum van Leiden- hieronder zijn enkele beelden van hun reportage!

Voor het bruidspaar, hun familie en vrienden is er een uitgebreide presentatie hier te zien (u dient al in bezit van een wachtwoord te zijn. Zo niet, neem dan even contact op met Ruth of Joost):

Comments

comments

Follow me on PinterestPin this image
R e c e n t   P o s t s