Testimonials & Referenties

Richard & Masja juli, 2010.


Hi Clark!

Wat zijn wij blij met jou als fotograaf van onze bruiloft deze zomer. Na het eerste kennismakingsgesprek en zeker na de lifestyle sessie, waarin we kennis konden maken met jouw manier van werken, hadden we er alle vertrouwen in. Geen zorgen of de foto’s wel mooi zouden worden en of alles er wel op kwam te staan. Naast de traditionele foto’s van ons als bruidspaar en de familiefoto’s, wilden we graag alle momenten van onze dag vastgelegd hebben. Ook die momenten die op zo’n dag aan je voorbij gaan. We konden je volledig je gang laten gaan, mooi werd het in ieder geval! Mede daardoor hebben we heerlijk kunnen genieten van onze dag en door jouw prachtige werk, kunnen we hier nog jaren naar terug kijken. En inderdaad, na het zien van alle foto’s waren we verrast door al die momenten die jij wel had gezien maar aan ons voorbij waren gegaan.

Wij hebben ons trouwalbum en foto’s op de website al vaak aan anderen laten zien. Werkelijk iedereen is onder de indruk. Het wisselende gebruik van kleur, zwart-wit, etc. en de afwisseling van de verschillende emoties van die dag maakt het een heel veelzijdig album. Je ziet dat hier met zorg aan is gewerkt, en dat is precies wat elk bruidspaar wil voor hun trouwalbum.

Clark, heel erg bedankt voor jouw bijdrage. Naast het mooie eindresultaat was het ook leuk en gezellig om je er op onze dag bij te hebben.

Liefs,

Richard en Masja
Joris & Nienke mei, 2010.

Het werk van Clark overtrof al onze verwachtingen! Wij zochten iemand die voor ons een reportage van ons huwelijk kon maken zonder dat het een geposeerd geheel werd. Wij zochten een fotograaf die met name de sfeer van de dag kon vastleggen door mooie en spontane foto’s van ons en onze gasten. En Clark kan dit als geen ander! Hij heeft zó’n goed oog voor detail en emotie dat hij precies op de goede plek staat op het perfecte moment. Onze fotoreportage is dan ook een evenbeeld van onze dag zoals wij die hebben meegemaakt. En elke keer als we het boek weer inkijken of aan vrienden en familie laten zien, kijken we weer met trots en verwachting over de schouder mee, want we krijgen er nooit genoeg van! Clark was onze fotograaf maar door zijn bescheiden en vriendelijke karakter voelde hij ook echt als onze gast. Volkomen vertrouwd tussen onze beste vrienden en close family. En, wat voor ons erg belangrijk was, we hadden er alle vertrouwen in dat hij alles onder controle had, waardoor wij ons volledig op onze dag konden focusen. Clark zag je nergens, maar hij was overal, precies zoals hij is: bescheiden maar sharp as a knife! Clark, heel erg bedankt voor alles, you’re the best!

Veel liefs en dank,

Nienke & Joris Balkema


Marleen & Sybren juni, 2010.

Wij hebben een geweldige trouwdag gehad en deze heb je voor ons op een bijzondere manier weten vast te leggen. De foto’s zijn schitterend en geven de liefde, de emoties en details van deze dag prachtig weer. Tijdens de bruiloft hebben we geen moment door gehad dat je er was.

We hebben ontzettend veel leuke reacties gehad op de foto’s. Door het prachtige boek beleven wij onze trouwdag telkens weer een klein beetje opnieuw. Geweldig hoe je de momenten hebt weten vast te leggen. Wij hebben momenten op foto’s terug gezien die aan onszelf voorbij zijn gegaan.

Clark, bedankt voor jou onvergetelijke bijdrage!

Groeten, Sybren & Marleen


Jasper & Mathilde juni, 2010.

Hoi Clark,

Het is alweer even geleden, maar we denken nog vaak terug aan die prachtige dag in juni.
We hebben intens van onze trouwdag genoten en het was prachtig weer!

Bedankt voor je grenzenloze enthousiasme, tomeloze inzet, gezelligheid en relaxte houding. Hierdoor voelden we ons tijdens onze trouwdag erg op ons gemak.

We weten dat je kritisch bent op jezelf, maar het resultaat mag er zijn! Wat een prachtig boek, vol met haarscherpe en betoverende foto’s die met oog voor detail gemaakt zijn. Juist die momenten die ons dierbaar zijn, heb jij prachtig vast weten te leggen. Puur vakwerk.

Ook de life-style sessie was erg leuk om te doen, ook weer met prachtige, spontane foto’s als resultaat.

Bedankt voor deze waanzinnige herinnering!

Groetjes,

Jasper & Mathilde


Freek & Esther juni, 2010.

“Werken met Clark was fantastisch! Behalve dat hij alle tijd nam voor een paar intakes bij ons thuis, dacht hij ook mee hoe we onze dag nog specialer konden maken. Hij kende de trouwlocatie en kwam met leuke ideeen om prachtige foto’s te maken. Ook op de dag zelf heeft hij, enthousiast en spontaan, de leukste en mooiste momenten vastgelegd. Zo stond hij ineens in de vijver met de bruid en haar vriendinnen. Kortom, met zijn creativiteit, humor en inzet heeft hij al onze verwachtingen overtroffen. Kijk en oordeel zelf!”

Freek en Ester


Friso & Sharon april, 2010.

Al bij het zien van de eerste foto’s op je site wisten wij: Clark wordt onze fotograaf! De foto’s zo spontaan, met zoveel liefde en emotie, precies wat wij wilden. En het resultaat is geweldig.
Tijdens de dag heb je alle bijzondere momenten perfect vastgelegd, vaak zonder dat we dat zelf in de gaten hadden. Je was overal zonder op de voorgrond te treden en de spontane foto’s geven mooi weer hoe de dag er in zijn geheel uit zag. Maar we hebben ook van je enthousiasme en gezelligheid genoten en moesten lachen wanneer je opeens op de brug lag om nou net die ene bijzondere foto te schieten. We zijn ook erg blij met de keus van het album; geplakt maar dan wel in een modern jasje. Iedereen die de foto’s met ons bekijkt beleeft de dag weer opnieuw met een big smile. Door het fotoboek en de dvd houden wij een super mooie herinnering aan deze voor ons zo mooie dag over. Clark, bedankt!

Liefs, Friso & Sharon


Jan Kees & Inge

Beste Clark,

Heel hartelijk bedankt voor het album met de foto’s van onze bruiloft.
De combinatie van spontane ‘actie’ foto’s, sfeer impressies en bijzondere herinneringsmomenten maakt dat we erg blij zijn met het resultaat van je inspanningen.
Je professionele en artistieke fotografie met composities, kleuren en scherptediepten, alles perfect verzorgd en samengevoegd maakt dat het werkelijk een schitterend album is geworden.
Het album is de grootste aanbeveling voor jezelf, maar we zullen zeker een positieve referentie over je geven aan andere aanstaande bruidsparen.
Nogmaals heel hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet, Jan Kees & Inge


Mark & Kelly

In een woord: adembenemend!

Wisten niet dat wij zo ontspannen voor een camera konden zijn.

Jij hebt de dingen gezien die ons op onze trouwdag zijn ontgaan, en hebt ons daardoor een herinnering gegeven die boven onze verwachting is.

De sfeer, emotie en liefde van deze dag heb jij perfect weten vast te leggen, zonder dat iemand er erg in had!

Ook de reacties van familie en vrienden zijn geweldig!!!

Clark, nogmaals waanzinnig bedankt voor de zorg en aandacht die jij aan deze schitterende herinnering hebt besteed!

Liefs, Mark & Kelly


Feike & Carmen

21 augustus 2007: onze trouwdag en Feike 50 jaar- voor ons een fantastische en onvergetelijke dag!
Van de vroege ochtend tot de late avond heeft Clark deze dag op een voor ons uitermate plezierige wijze weten vast te leggen, met oog en hart voor sfeer en detail.
We hadden hem nauwelijks in de gaten, onopvallend en toch aldoor en overal aanwezig, wat een vakman, geweldig!
Alles samen gevat in een schitterend album, waaraan de grootste zorg is besteed!
Een prachtig werkstuk, waarin wij met veel plezier terug kunnen kijken.
Ook de sfeervolle en handzame DVD geeft eveneens een zeer mooie impressie, waar we al vaak met anderen naar hebben gekeken.
Clark, enorm bedankt voor jouw bijdrage aan deze voor ons onvergetelijke dag!

Hartelijke groet, Carmen en Feike


Peter & Karen

Hi Clark,

Nog eens enorm bedankt voor je inzet, enthousiasme en werkelijk fantastische foto’s die jij hebt gemaakt tijdens ons huwelijk. Iedereen is onder de indruk, en wij genieten nog steeds na!

Peter & Karen


Robbie & Celine

Hi Clark,

Before we tell you how great our honeymoon was we need to thank you big time for being an absolute star on the day. It was like having some sort of friendly ghost whooshing around us, whose caring presence we always felt but who never got in the way! Seriously, you made us feel very much at ease, and comparing your work ethic so some other wedding photographers that we’ve seen over the years we can definitely tell that you’re doing your job very very well. We hope you enjoyed the day with us, everyone said how absolutely perfectly everything went.

Hope you’re still finding some time to kick back and relax…although given the time of year I somehow doubt you will. Anyway, we look forward to hearing from you!

All the best,

Rob & Celine

Comments

comments

Follow me on PinterestPin this image
R e c e n t   P o s t s