How to find a good wedding photographer.

De onderstaande clip heb ik daarnet van een collega doorgekregen. Al is het bedoeld als een beetje slappe humor, het geeft aan waar wij als fotografen af en toe mee te doen hebben (ik gelukkig niet vaak meer). Maar de mentaliteit van de orienterende vrouw hieronder komt wel keurig overeen met hoe velen de bruidsfotografie aanzien/aankijken in Nederland. Niet alle mensen die zich bezig houdt met de bruidsfotografie verdienen hetzelfde respect, dat is waar, want wij staan niet allemaal gelijk qua ervaring en expertise, maar op het moment dat je zo’n dag toevertrouwen wil aan iemand die het mooi terug in beeld moet brengen, is het verstandig om rekening te houden dat wat je als opdracht aan het geven bent zal je (als het goed is!) voor de reste van je leven mogen koesteren. Voor een nieuwe keuken, bijvoorbeeld, betaal je al meer dan € 10.000 en je mag blij zijn als je 15 jaar plezier er uit mag halen! Maar goed, dat is weer wat anders.
Veel plezier met het kijken!

Comments

comments

Follow me on PinterestPin this image
R e c e n t   P o s t s