Entertainment aanrader: Leonie Sings!

Leonie Sings Rocks!

Dat is nou het mooie van het vak, om bij iedere opdracht op verschillende locaties terecht te komen en dat betekent natuurlijk continu nieuwe mensen ontmoeten. Onlangs bij een bruiloft in het oost van het land had ik het genoegen om Leonie Meijer te ontmoeten. Een heel sympatieke jonge Amsterdamse die tevens haar eigen liedjes schrijft, Leonie trad twee maal op tijdens het huwelijksvoltrekking en de enige tegenvaller die ik op kon noemen is dat ik het VEEL te kort vond duren- net hetzelfde als je lekker zit naar je lievelingsnummer te luisteren op de radio en dan valt de ontvangst weg (grrr!). Maar tjonge, wat heeft dit meid een prachtstem! Hieronder kan je haar in actie zien met Marco Borsato tijdens een fandag. Ik moet eerlijk bekennen dat na het zien van het gezicht van Marco ter reactie van Leonie haar stem… nou; PRICELESS!

Wat Marco na afloop over Leonie te zeggen had:

“Ook mochten er drie fans met me zingen. De drie duetten vonden plaats voor de show en het was geweldig! We begonnen met Leonie Meijer, maar ik was op geen enkele manier voorbereid op haar talent! Ze blies me bijna het podium af en ik was zo overrompeld door haar kunnen dat ik delen van mijn tekst vergat omdat ik ademloos naar haar zat te luisteren! Leonie, je hebt het geweldig gedaan!”

En om te denken dat de bovenstaande clip al 3 jaar geleden opgenomen is! Dus, wanneer je op zoek bent naar iets speciaals, hier hebt je bij deze de gouden tip in eigen handen gekregen. Bruidsparen, pak eens je kans terwijl het nog kan, want nu is ze nog in te huren voor jullie bruiloft. Reken maar dat het is maar een kwestie van tijd voordat ook zij ergens in de Top 40 komt te staan.

Meer over Leonie kan je hier lezen op haar website http://leoniesings.com

Comments

comments

Follow me on PinterestPin this image