Speciaal Reportage: Vrijgezellenfeest Roland

Bruidegom Roland had het al maanden van tevoren duidelijk gemaakt dat in het geval dat een vrijgezellenfeest voor hem werdt georganiseerd, dan het liefst wilde hij het ‘netjes’ houden en geen rare dingen gaan doen. Hij wilde het liefst een leuke dag doorbrengen met zijn beste vrienden en niet zelf hoeven te koken. Dat is niet veel gewenst, toch?

Het was dus zover: 20 juni om 06.45 ‘s ochtends. De vrienden van Roland hadden zich verzameld voor de deur en in samenwerking met Arlette, kregen de maatje’s stiekem toegang tot de slaapkamer waar de niets vermoedende bruidegom nog lag te slapen. Roland moest direct mee (hij mocht zich niet eens aankleden- wel achteraf in de auto) waar hij met een busje afgevoerd werdt naar Den Oever voor een dagje zeevissen. Het was een super dag! De onboard catering was subliem; op geen enkele moment stond je zonder eten of drinken, en de vangst was direct schoongemaakt (hier waren de zeemeeuwen erg blij mee) en opgehangen in een rookoven. Binnen een uurtje konden iedereen van een gerookte makreel genieten terwijl er nog meer gevangen werdt. De schipper vertelde dat voor de maand juni zijn er boven verwachting veel makreel binnen gehaald. Je hoeft alleen maar naar de gezichten van iedereen te kijken of het nou een echt geslaagde dag was.


var gaJsHost = ((“https:” == document.location.protocol) ? “https://ssl.” : “http://www.”); document.write(unescape(“%3Cscript src='” + gaJsHost + “google-analytics.com/ga.js’ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Comments

comments

Follow me on PinterestPin this image
R e c e n t   P o s t s